Pionieren in IJmuiden - nieuwe locatie in onderzoek!

Op dinsdag 9 januari 2018 heeft het college van B&W van de gemeente Velsen om besloten om de locatie aan de Lagersstraat in IJmuiden ( voormalige basisschool de Vliegende Hollander) verder te onderzoeken als locatie voor het uitgeven van zelfbouwkavels.

Geachte geïnteresseerde in Pionieren in IJmuiden,

Op dinsdag 9 januari 2018 heeft het college van B&W van de gemeente Velsen om besloten om de locatie aan de Lagersstraat in IJmuiden ( voormalige basisschool de Vliegende Hollander)  verder te onderzoeken als locatie voor het uitgeven van zelfbouwkavels.

Om tot dit besluit te komen is er eerst een quickscan gedaan en is er een voorlopige verkavelingsschets gemaakt van de locatie. Op basis van deze schets kunnen er 14 woningen worden gebouwd.

De gemeenteraad zal op 22 februari 2018 een besluit nemen over de financiën om deze locatie verder te onderzoeken. Of deze locatie definitief een zelfbouwlocatie wordt zal pas later dit jaar duidelijk worden.

Op donderdag 18 januari 2018 is er van 17.00 tot 19.30 in het gemeentehuis in IJmuiden (ingang Plein 1945) voor omwonenden en geïnteresseerden de gelegenheid om binnen te lopen en vragen te stellen over deze ontwikkeling.

 

Tags: