Nieuws

Kavels Van Diepenstraat en Lagersstraat

10-09-2020

Verkoopproces kavels die terug komen binnen de ontbindingstermijn:

Hoe werkt de loting?

11-02-2020

Om het koopproces zo duidelijk mogelijk te maken hebben wij in onderstaande PDF bestand dit stap voor stap voor u uitgelegd.

Handboek het verkoopproces

Ecohuis bij de duinen

14-11-2019

Het huis is zo gebouwd, dat ze heerlijk uitkijken op de natuur. 'Wij wilden een huis bouwen zodat je vanuit de woonkamer mooi tegen de duinen aan kan kijken. Toen wij net verhuisd waren zaten we hier de eerste avond op het balkon toen er een vosje kwam voorlopen.

Nieuwe stap gezet in Kleinschalig Opdrachtgeversschap II

02-05-2019

Voor dit project moet de bestemming van de locaties worden veranderd naar wonen. Dit noemen we een bestemmingsplanwijziging. Die wordt nu voorbereid door de gemeente. Pas als de bestemmingsplanwijziging definitief is starten we met het bouw- en woonrijp maken van de locatie.

In het nieuws: Doe-het-zelf in het kwadraat

22-03-2019

Niets leuker dan gluren bij de buren! Wat hebben zij wat u niet heeft en wat heeft u wat zij niet hebben?

Stylist Berber Govaars van de Telegraaf is op bezoek bij de familie De Graaf in IJmuiden, die via Pionieren in IJmuiden een kavel hebben gekocht.

Stappenplan

29-01-2019

In onderstaande video van de Gemeente Den Haag is een stappenplan te zien, om een idee te krijgen van wat er allemaal bij komt kijken. Hoe gaat het in zijn verloop? Welke stappen moet ik ondernemen? Waar moet ik rekening mee houden?

Collegebesluit Pionieren in IJmuiden 18 december 2018

16-01-2019

Beste geïnteresseerde in Pionieren in IJmuiden,

Droomt u ervan om uw eigen droomhuis te ontwerpen en te bouwen? Zelf uw handen uit de mouwen te steken en de uitdaging aangaan? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Bouw duurzaam droomhuis doet beroep op creativiteit

15-01-2019

De eerste fase verliep in maart 2016 en was een groot succes. Inmiddels is het eerste huis af. Ook nu is er interesse voor de beschikbaar gestelde kavels in De Lagersstraat en Van Diepenstraat. Met dit project wil Dinjens mensen de kans geven hun droomhuis te bouwen.

Zelfbouwproject 'Pionieren in IJmuiden' krijgt vervolg

18-12-2018

In 2015 begon het project met drie zelfbouwlocaties in het Jan Ligthartgebouw in IJmuiden, aan het Snippenbos in IJmuiden en aan de Van den Vondellaan in Driehuis.

Bouw Snippenbos IJmuiden na 4 maanden hervat

17-05-2018

Eind januari werd de bouw stilgelegd, toen aannemer Hof Bouw failliet werd verklaard. De nieuwbouw in het Snippenbos valt onder het zogeheten pionieren in de wijk.

Pages